M3 E46 olszi
Re: M3 E46 olszi
No na pewno w ciągu 5 lat to go zdążę wykorzystać bardzo często zmieniam olej.
Fotki spod maski mam dziwne wyposażenie jest duża navi carbon belki zderzaków itp a brak rozporki...
Dystanse które zakupiłem już jakiś czas temu dzięki pomocy kolegi z forum Yakuza bardzo Ci dziękuję za pomoc w doborze nic nie biją nic nie wali jest super.
Też ostatnio zamówiłem dystomy, ciekawe jak się spiszą.
Sprawdzałeś je przy prędkościach 250+?
Sprawdzałeś je przy prędkościach 250+?
przedlift nie maił rozpórki....zadbane auto gratkiOLSZI pisze:...a brak rozporki...
Szczerze powyżej 250 kmh nie sprawdzałem ale do 230kmh na pewno nie biły myślę że powyżej 250 kmh będzie dobrze...
Kolego Hipek wydaje mi się że przed lifty też miały rozporki ale te po 2002 roku widziałem takie i miały...
Kolego Hipek wydaje mi się że przed lifty też miały rozporki ale te po 2002 roku widziałem takie i miały...
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Rozpórki pojawiły się w 2002r.
Tak też myślałem że od 2002roku były i były też naklejki jakieś tam na obudowie filtra powietrza z tego co kojarzę.
A tak poza tym udało mi się wspólnie z moim znajomym od regeneracji vanosow usunąć charakterystyczny dla motoru s54b32 dźwięk grechotania który występował przy około 3000obr na min jeden z użytkowników forum już miał okazję się przekonać,że jest cisza u mnie a wszystkie mki mają ten dźwięk jedne głośniej drugie ciszej ale da się to wyeliminować.
Potwierdzam miałem okazję posłuchać u siebie i u kolegi i jest różnica ten dźwięk pojawia się przy około 3 tys obrotów a u kolegi ciszaOLSZI pisze:A tak poza tym udało mi się wspólnie z moim znajomym od regeneracji vanosow usunąć charakterystyczny dla motoru s54b32 dźwięk grechotania który występował przy około 3000obr na min jeden z użytkowników forum już miał okazję się przekonać,że jest cisza u mnie a wszystkie mki mają ten dźwięk jedne głośniej drugie ciszej ale da się to wyeliminować.

Co do szyb to tylko tył i tylko w czarnym kolorze żadne fioletowe folie czy coś w tym stylu koszt u mnie 250 zł w mieście a efekt dużo lepszy
i średnie przyciemnianie . W jednym aucie miałem zrobione właśnie tył średnie przyciemnianie a przód lekkie przyciemnianie ale już przeszkadza w jeździe w nocy 

Wizyta Mką w aso Smorawinski...wszystko z autem dobrze cały czas przebieg rośnie.
W międzyczasie zregenerowałem alternator i wymieniłem w nim regulator napiecia na nowy z aso bmw zrobiłem to by poprawić trochę ładowanie i profilaktycznie.
Przyjechała lala - teraz widziałem auto po dłuższym czasie i wygląda jak NOWE !!! LAKIER SILNIK WNĘTRZE IGŁA !!!